Suklaan syömisestä ihannemittoihin – Jennikatjawellness

JENNIKATJAWELLNESS

Suklaan syömisestä ihannemittoihin

Vuorossa asiakaspalaute postaus Sannasta. Tällä kertaa kyseessä on Kohti pysyvää muutosta -pienryhmän asiakas. Aloitimme yhteistyön tammikuussa 2023 lähivalmennuksen merkeissä. Sannalle valmennus alkoi tuottaa tuloksia jo ensimmäisten kuukausien aikana. Alta pääset lukemaan valmennuksesta Sannan omin sanoin.

”Olen 59-vuotias luokanopettaja, joka on syönyt ikänsä väärin. Aloitin Jennin muutosvalmennuksen tammikuussa. Tätä edelsi elämässäni jakso, jolloin söin ruokaa -joo, silloin, kun sitä oli tarjolla ja välipalaksi juomista ja suklaata. Marraskuun tietämillä huomasin ajattelevani, että syömisessäni ei ole paljoakaan järkeä. Tein usein kotona samaa ruokaa ja välipalat jo edellä kerroinkin.

Olin ollut jo vuosia Jennin seuraaja somessa. Ihastellen aina katselin terveellisten ruokien kuvia ja lueskelin Jennin pirteitä juttuja. Ajattelin, että nyt olisi minun hetkeni koittanut kohti terveellistä elämää.

En ollut yksin aloittamassa muutostani. Meitä oli muitakin pulleita naisia, jotka kaipasimme muutosta ruokavalioomme.  Itse valitsin tärkeimmäksi tutustua ruuanlaittoon uudella tavalla. Ja olihan se elämys! Jenniltä sai roppakaupalla ruuanvalmistusohjeita. Lueskelin niitä ensin rauhassa pohdiskellen mitä ensin valmistaisin. Tein kauppalistan, jossa totisesti oli paljon perheellemme uutta; parsaa, selleriä, pinaattia, tahinia, siemeniä ja leseitä jotakin mainitakseni. Huomasin, että minun oli varattava aikaa ihan eri tavalla kauppareissuille ja ruuanvalmistamiseen, mutta näin jälkeenpäin voin kertoa, että se totisesti kannatti!

terveellinen ruoka

Olen koko elämäni rakastanut liikkumista, mutta nyt uudeksi lajikseni nousi kahvakuulailu, joka osoittautui hyvin tehokkaaksi. Parin kuukauden jumppailun ja terveellisen, säännöllisen ruokailun seurauksena kiloja oli karissut kaksi ja keskivartalon mitoista 20cm. Ja mikä olo!

Jaksan arjessa paremmin kuin ennen. Unen laatuni on parempaa ja mikä ihmeellistä, astmani tasapaino kohentui dramaattisesti. Muutosvalmennuksen aikana en kärsinyt astman pahenemisvaiheesta kertaakaan! Tarkoittaa myös siis sitä, että selvisin vähemmällä kortisoonilla. Tämän arvo ei ole rahalla mitattavissa.

Voin siis täydellä sydämellä sanoa, että Jennin muutosvalmennus on tehnyt minulle ihmeitä! Olen onnellinen, että sain kokea muutoksen ja tiedän jatkossa, mitä elämässä valitsen. Sillä valinnoistahan loppujen lopuksi elämämme koostuu. Kiitos Jenni tästä yhteisestä matkasta!”

Uusi muutos -lähiryhmä starttaa elokuussa Varkaudessa. Jos olet kiinnostunut pienryhmään osallistumisesta, laita minulle viestiä: jennikatjawellness@gmail.com tai ilmoittaudu viestillä 0445085555. Paikat täyttyvät ilmoittautumisjärjestyksessä. Kun ilmoittaudut 30.6. mennessä pääset mukaan Early bird-hinnalla, 99€/kk (ovh 119€/kk).

Voit varata minulle myös maksuttoman kartoitusajan täältä niin katsotaan, kuinka voisin auttaa juuri sinua.

Iloa ja valoa päivääsi,

💗 Jenni

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *