Elämäni kunnossa-palautteiden aika – Jennikatjawellness

JENNIKATJAWELLNESS

Elämäni kunnossa-palautteiden aika

Koska tätä valmennustyötä teen asiakkaitani varten ja blogia kirjoitan juuri sinulle, haluan säännöllisin väliajoin kerätä työstäni palautetta. Tässäpä siis postaus asiakkaiden palautteista.

Palautteet ovat sekä lähiryhmän jäseniltä että yksilökohtaisista valmennuksista

”Takin koko on vaihtunut L-koosta S-kokoon. Ihan mieletöntä!””Viime viikko meni hyvin! Kuntosalitreenit kulkevat nyt tosi hyvin ja jaksaminen on parantunut merkittävästi nimenomaan töiden jälkeen!”

 ”Vitsit mä oon kyllä tyytyväinen. Vaikka kauheasti ei ole paino kg määrissä (3kg) pudonnut, mut mun housut ei enää rullaannu kun istun tai kumarrun. Kävin just vajaa 11 km polkemassa ja söin hyvin. Olo on mahtava! Ihana kun oot mun takapiruna niin on pakko tsempata!”

”Opin syömään hyvin ja säännöllisesti. Opin vihdoin säännöllisen vuorokausirytmin myös astmalääkityksessä. Valmennus paransi hyvinvointiani dramaattisesti. Kiitos ♥️”
”Opin panostamaan unen pituuteen ja keskittymään terveellisempään ruokailuun ja valitsemaan esim. ravintolassa kevyemmän vaihtoehdon. Terveellisempään herkutteluun sain ohjeita ja yritänkin niitä noudattaa, vaikka silti en meinaa päästä vanhoista tavoista eroon, olen aina ollut makean perään. Kiinnitän enemmän huomiota siihen, että tulisi liikuttua enemmän arjessa.”

”En voi uskoa, että kahdessa kuukaudessa oma ajatusmaailma herkkujen suhteen on muuttunut niin täysin. Enkä enää pode huonoa omatuntoa siitä, jos herkuttelen, koska määrät ovat todellakin kohtuullisia verrattuna siihen mitä ennen söin. Vielä on tekemistä omien uskomusten kanssa, mutta paljon on kehitystä tapahtunut.”

”Ällistykseni oli sanoinkuvaamaton, kun mittasin aamulla (15.1.) samat kolme mittaa kuin 5.1. Vaikka olen syönyt huomattavasti enemmän kuin koskaan ennen, yhteensä 8cm oli lähtenyt keskivartalostani. Semmosta se on , kun aikuinen nainen harjoittelee syömään”

”Mulla oli tavoitteena, että opettelen syömään aamupalan, onnistuin siinä jokaisena päivänä, ensimmäisen viikon aikana painoa lähtenyt 800g.”

”Talvitakki menee päälle paremmin kuin ennen. Enää ei tarvitse vetää vatsaan sisään ennen kuin vedän vetoketjun kiinni.”

”Suurin opetus on ollut se, että vaikka/vasta kun syöt, kiloja ja senttejä lähtee!”

”Aterioiden rytmitys onnistuu nyt!” 

Täältä pääset lukemaan opettajan muutostarinan: Suklaan syömisestä ihannemittoihin ja kolmen lapsen nuoren äidin huiman muutostarinan löydät täältä. Jos sinulla on ajankohtaista tehdä elämäntapamuutos nyt varaa minulle kartoitusaika täältä, niin katsotaan kuinka voisin auttaa juuri sinua.

Jos haluat muutosten tuulten puhaltavan myös sinulle, kurkkaa täältä lisätietoja elokuun hyvinvointihaasteesta! Early bird-hinta (-40%) on voimassa vielä sunnuntaihin 6.8. saakka. Haaste starttaa 28.8.

Iloa päivääsi,

Jenni

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *